ATSO HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

ATSO HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyet, yatırımlarla ilgili gelişmeleri görüşmek üzere Ankara’ya kalabalık bir heyetle çıkarma yaptı.

Başkan Çinçin’e ATSO genel sekreter yardımcısı Erhan Yağız ve oda üyeleri de eşlik etti. Heyet, Ankara’da AK Parti Hatay Milletvekilleri; Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu ile bir araya geldi. Heyet, Ak Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu ve Ak Parti Antalya 23. Dönem Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez’i makamında ziyaret etti. ATSO heyeti, Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez’i ziyarette Antakya Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi, ATSO’nun dev projesi “Kireçlik Yarma Ortak Üretim Tesisi”

Hatay’a yapılacak yeni sanayi yatırımları konuları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

ATSO’DAN İLGİ ALAKA TEŞEKKÜRÜ

ATSO’dan, Ankara temaslarıyla ilgili yapılan açıklamada; “Genel Sekreter Yardımcımız Erhan Yağız ve Odamız Üyelerinden oluşan heyetimiz ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez’i makamında ziyaret ettik. Sayın Bakan Yardımcımızı Ziyaretimizde; Antakya Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi, Odamızın dev projesi “Kireçlik Yarma Ortak Üretim Tesisi” Hatay’a yapılacak yeni sanayi yatırımları konuları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bizlere Ankara’daki tüm görüşmelerimizde desteklerini bir an olsun esirgemeyen Ak Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bakan Yardımcımızı ziyaretimizin ardından TBMM’de Ak Parti Hatay Milletvekillerimiz; Av.Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu ile bir araya geldik. İstişare edilen konulara göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı Hatay Milletvekillerimize ve Bakan Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Ankara’da son olarak ise Ak Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu ve Ak Parti Antalya 23. Dönem Milletvekili Hemşehrimiz Abdurrahman Arıcı ile bir araya geldik. Sayın Mehmet Emin Akbaşoğlu‘na ve Abdurrahman Arıcı’ya göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.