ATSO, ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ATSO, ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ilimizin en önemli sektörlerinden biri olan Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılık sektörünün sorunlarını masaya yatırıldığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Nakliye sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Haydar Ufuk Kale, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Hasan Boz, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Kerim Cicioğlu, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Cemalettin Doğmuş, Zafer Kögmen, Ulaştırma Haberleşme Uzmanı Murat Mustafa Süklün, Çözümleyici ile Çatı kuruluş TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, TOBB Taşıma ve Lojistik Daire Başkanı Aslı Çalık, Uluslararası Geçiş belgesi Müdür Vekili Can Özkaymak, Tır Ata Karnesi Müdürü E. Yaşar Çakmak, Turan Susam Uzman Yardımcısı katıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.