ATSO, TOBB MÜŞTEREK TOPLANTISINA KATILDI

ATSO, TOBB MÜŞTEREK TOPLANTISINA KATILDI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığındaki “Odalar ve Borsalar Müşterek Toplantısı”na katıldı.Toplantıya Çinçin’in yanı sıra Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu,İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca da katılım göstererek sektörlerin ve bölgenin sorunları iletildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülkede yaşan ekonomik krizin aşılması ve yapılması gerekenler konusunda tüm odaların katılımıyla toplandı.

ÇİNÇİN: ÜYELERİMİZİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİK

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında gerçekleşen 81 il ve ülke ekonomilerinin masaya yatırıldığı toplantıda ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’de emek kenti Hatay’ın sorunlarını gündeme taşıdı. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizce, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile gerçekleşen, üyelerimizin yaşadığı sektörel sorunlar ve çözüm önerilerinin dile getirildiği TOBB Oda/Borsa Müşterek İstişare Toplantısına katılım sağladık” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.