ATSO ÜRETİCİLER İÇİN ANKARA’DA

ATSO ÜRETİCİLER İÇİN ANKARA’DA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, salça üretimi yapan firmaların yaşadığı sıkıntıların çözümü için Ankara’ya çıkarma yaptı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, AK Parti Hatay Milletvekilleriyle birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çinçin’in yanı sıra Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve Odaya kayıtlı salça üretimi yapan üyeler Yusuf Oduncu, Nasır Mirioğlu, Kenan Güleryüz ve Ömer Kızgıntaş de hazır bulundu.

ÇİNÇİN: DERDİMİZ ÜRETİM, DERDİMİZ İSTİHDAM
Ziyarette salça üretimi yapan firmaların yaşadığı sorunlar Bakan Yardımcısı Işıkgece’ye birinci ağızdan anlatılarak çözüm için destek istendi. Konuyla ilgili ATSO Başkanı Çinçin yaptığı açıklamada, “Derdimiz Üretim Derdimiz İstihdam. Hatay Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Sayın Ayhan Yavuz ve Genel Sekreter Yardımcımız Erhan Yağız ve Odamıza kayıtlı salça üretimi yapan üyelerimiz, Yusuf Oduncu, Nasır Mirioğlu, Kenan Güleryüz ve Ömer Kızgıntaş ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’yi makamında ziyaret ettik.Bölgemizde salça üretimi yapan fabrikaların yaşamış olduğu sıkıntılar ile ilgili ayrıntılı raporumuzu Bakan Yardımcımıza sunduk. Bakan Yardımcımız konuyu yakından takip edeceğini ve raporumuzda sunmuş olduğumuz çözüm önerilerimizi dikkate alacaklarını bizlere ilettiler. Sayın Bakan Yardımcımıza, Bakan Yardımcımız ile bizleri buluşturan ve ilimizin sorunları ile yakından ilgilenen Hatay Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.