Meşale Gazetesi

ATSO ÜYELERİNİN YANINDA

ATSO ÜYELERİNİN YANINDA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO üyelerinin ulusal veuluslararası platformda yer almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çinçin, Antakya’nın sanayici ve iş insanlarına katkı sağlamak, istihdamı arttırmak, iş insanlarına katma değer kazandırmak amacıyla projelerini hayata geçiriyor. Başkan Çinçin’in öncülüğündeki projede öncü kadınlar ATSO üyeleriyle deneyimlerini paylaştı.

ÇİNÇİN, ÜYELERE DEĞER KATIYOR

2 gün süren programda Teofarm Antakya firmasının kurucusu Elif Teoman Ovalı ve Pales Süt Ürünleri Firmasının kurucusu Lale Çavuşoğlu Kuseyrioğlu katılımcılar ile tecrübelerini paylaştı.

Programda daha sonra n11.com Güney Anadolu Bölge Müdürü Cihangir Eraslan, UPS Kargo Bölge Müdürü Pamuk Boz, Beykent Üniversitesi Ali Cihan Kurt ile Mali Müşavir Nedim Boz E-Ticaret ve E-İhracat yapmak isteyen girişimcilere ışık tutacak önemli bilgiler aktardılar. Başkan Çinçin, seminerlere katılanlara sertifikalarını da takdim etti. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, üyelere değer katmaya devam ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.