ATSO VE ABİGEM MESLEKİ BELGELENDİRMEDE GAZA BASTI

ATSO VE ABİGEM MESLEKİ BELGELENDİRMEDE GAZA BASTI

İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım İşletmeleri için yeni bir dönem başlıyor!

İkinci El Motorlu Kara Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi başvuruları Antakya Ticaret ve  Sanayi Odası (ATSO) kuruluşu olan Doğu Akdeniz Abigem A.Ş. iş birliği başladı.

ATSO’dan yapılan açıklamada “Buna göre; ikinci el motorlu taşıt ticareti yapan ve mesleki yeterlilik belgesi olmayan motorlu kara taşıtları alım satım sorumluları ve danışmanlarının bir takvim yılı içerisinde artık sadece 3 satış yapabilecek. 3’ten fazla taşıt satışı; ticari faaliyet kabul edilecek ve kayıt dışı faaliyetlere yaptırım uygulanacak. İşletmelerin; Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 alanında çalışanlarının; Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorum Seviye 5 mesleki yeterlilik belgesini almaları için 31 Ağustos son tarih olarak gösteriliyor. Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi başvuruları Antakya Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşu olan Doğu Akdeniz Abigem A.Ş. iş birliği başlamıştır.

DETAYLI BİLGİ BAŞVURU İÇİN ; DOĞU AKDENİZ ABİGEM A.Ş. Yeni Sanayi Sitesi Güzelburç Mah.3 iniş 6.cadde No:9/1 Antakya-HATAY Yetkili Kişi: Zeynep Özer- Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Uzmanı Telefon: 0554 964 99 49 – 0326 225 06 13-1  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.