ATSO VE HESOB’TAN KAYMAKAM GÜMRÜKÇÜ’YE ZİYARET

ATSO VE HESOB’TAN KAYMAKAM GÜMRÜKÇÜ’YE ZİYARET

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, iş dünyası temsilcilerini ağırladı. Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’in ziyaretinde ATSO meclis üyeleri Selahattin Cihanoğlu, Yakup Alpaslan ve Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız da hazır bulundu. Heyet,Altınözü Kaymakamı’na hayırlı olsun dileklerini ileti. Hatay’ın son yıllarda yıldızı parlayan ilçelerinden olan Altınözü’nün gelişimine katkı yapacağına inandığını kaydeden Başkan Çinçin, Kaymakam Gümrükçü’ye ATSO’nun Altınözü ile ilgili projelerinden bahsetti.

KAYMAKAM GÜMRÜKÇÜ ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, ziyaretçilerine nezaketleri için teşekkür etti. Altınözü’nü tanımaya devam ettiğini kaydeden Gümrükçü, ilçenin kalkınması için projelerde işbirliği yapabileceklerinin altını çizdi. Nezaket ziyareti, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.