ATSO’DAN AFRİN BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aykut Özbuğday, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Çalışkan ve Meclis Üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere Afrin Bölgesi’ni ziyaret etti.

ATSO’DAN AFRİN BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aykut Özbuğday, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Çalışkan ve Meclis Üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere Afrin Bölgesi’ni ziyaret etti. Heyet ilk olarak Afrin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Nasır Hüsso ve İş İnsanları ile bir araya geldi. Ziyarette Odamızı temsilen konuşan Başkan Yardımcısı Aykut Özbuğday “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Afrin’de olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirirken, ziyaretlerinin ana nedeninin Afrin’in yeniden yapılanma sürecinde Hatay’lı İş İnsanlarına öncelik tanınması ile ilgili görüşmeler yapmak olduğunu ifade etti.

Özbuğday, Afrin’e giden İş İnsanlarının Afrin’deki pazarlara daha kolay ulaşabilmelerini sağlamanın önemine dikkat çekerken, Hataylı ve Afrinli iş insanlarının karşılıklı ziyaretlerinin devamını diledi. Ayrıca Hatay’lı İş İnsanlarının Ticaret yapabilmeleri için bürokratik işlemlerin azaltılması ve daha hızlı Ticaret yapabilmenin alt yapısının oluşturulabilmesi için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.Heyet Afrin ziyaretlerinin ikinci durağında ise Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat’ı makamında ziyaret ederek bölgedeki ekonomik ve sosyal gelişmelerle ilgili bilgiler alındı. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.