ATSO’DAN BARO’YA NEZAKET ZİYARETİ

ATSO’DAN BARO’YA NEZAKET ZİYARETİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çinçin’e ziyarette ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve ATSO üyeleri eşlik etti. Ziyarette, Başkan Çinçin, Hatay’ın ekonomisi, çevresel faktörleri, eksikleri ve gündemi hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili ATSO’dan yapılan açıklamada, “ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu üyeleri Baromuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Hatay ilimizin ekonomi üzerine kentsel ve çevresel sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Başkanımız Açıkalın ATSO başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti” denildi. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulduğu ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.