ATSO’DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

ATSO’DAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya merkezde bulunan esnaflara ek maliyet oluşturan tüplerin yerine doğalgaz getirileceğinin müjdesini verdi.Uzun zamandan bu yana üzerinde çalışılan projenin sonuçlandığını ve başvuru dosyasının Aksa Gaz Antakya Yatırım Müdürlüğüne teslim edildiğini belirten Çinçin, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Başkan Çinçin yaptığı açıklamada; “Odamız girişimleri ile Zenginler Mah., Hürriyet Cad., Saray Cad. ve Ulu Camii çevresine “Doğal Gaz Hattı” çekilmesi için oluşturulan başvuru dosyamız Aksa Gaz Antakya Yatırım Müdürü Ali Kirkizoğlu’na, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ve ATSO üyeleri Mete Güneşer, Ahmet Cüceoğlu tarafından teslim edildi. Üyeleri ve esnafı ekonomik olarak yıpratan ve zaman kaybına uğratan “Sanayi Tüpü” kullanımını bir an önce bitireceğiz. Daha temiz, daha ekonomik ve daha güvenilir bir çalışma sistemini hak eden üyelerimiz için konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi. Başkan Çinçin’in açıklamaları esnaf cephesinde sevinçle karşılandı.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.