ATSO’DAN KIBRIS ÇIKARMASI

ATSO’DAN KIBRIS ÇIKARMASI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen III.Liderlik Akademisi’nin açılışına katıldı. Zirveye KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Genel Sekreter Ali Mullaoğlu‘ndan oluşan heyet katıldı.

ATSO’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

ATSO’dan, toplantıyla ilgili yapılan açıklamada, “III. Liderlik Akademisi’nin açılış konuşmalarını Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yaptı.

Çalıştayda, Yönetim Kurulu Başkanımız Hikmet Çinçin, Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile yakından ilgilenen ve anı fotoğrafı çektiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.