ATSO’DAN MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI

ATSO’DAN MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Ottoman Palace Otel’de geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Çalışkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Hatay Vergi Dairesi Bşk.Cemil Müsevvitoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ziya Yüksel, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır, Tarım İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız katıldı.

HİBE VE DESTEKLERLE İLGİLİ SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ATSO’dan toplantıyla ilgili yapılan açıklamada; “Oda Muamelat Yönetmeliği 26.maddesi uyarınca 6 ayda bir yapılması gereken “Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı”nı Ottoman Palace Otel’de geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu son dönemlerdeki Hibeler ve Destekler ile ilgili birer sunum gerçekleştirdiler. Odamız Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantımıza katılan Komite, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyelerimize ve tüm kurum müdürlerimize katılım ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.