ATSO’DAN PROGEN TOHUM’A TEBRİK

ATSO’DAN PROGEN TOHUM’A TEBRİK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay’ın yüz akı firmalarından olan Progen Tohum’un, Ar&Ge yatırımlarındaki başarısını kutladı.

“ArGe’ye En Fazla Yatırım Yapan İlk 500 Firma” içerisinde 190 sıra yükselerek 273. Sırada yer alarak Hatay’a gurur yaşatan Progen Tohum, ayrıca Tohumculuk ve Bitki Islahı Yapan Firmalar” içerisinde ilk beşte yer almayı başardı. ATSO’dan yayınlanan tebrik mesajında, “Milli Ekonominin Temeli Tarımdır.

Mustafa Kemal Atatürk. Progen Tohum Ar&Ge Yatırımlarıyla Göğsümüzü Kabartmaya Devam Ediyor. PROGEN, 28 Haziran 2021 tarihinde açıklanan “Türkiye’nin 2020 yılında ar&ge harcamaları en yüksek 500 şirketi” sıralamasında; “ArGe’ye En Fazla Yatırım Yapan İlk 500 Firma” içerisinde 190 sıra yükselerek 273. sırada, “Tohumculuk ve Bitki Islahı Yapan Firmalar” içerisinde ilk beşte, “ArGe Merkezinde Alınan Patent Sayısı” sıralaması alanında 1. , genel sıralamada 32. sırada yer aldı. Bu başarıda emeği geçen Progen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özbuğday ile Odamız Meclis Üyesi ve Progen Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Özbuğday’ı ve Progen çalışanlarını canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.