AYAKKABICILAR ODASINDAN İFTAR PROGRAMI

AYAKKABICILAR ODASINDAN İFTAR PROGRAMI

Geçtiğimiz günlerde yapılan Antakya Ayakkabıcılar Odasının genel kurulunda Başkanlığa seçilen Doğan Aydın ve Yeni Yönetim Kurulu üyeleri tarafından tertip edilen iftar programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Aydın Kardeşler Ayakkabıcılık By Falcon’un bahçesinde gerçekleşen iftar programına Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren,Belediye Başkan Yardımcılari,Meclis Üyeleri, Antakya Ayakkabıcılar OdasıYönetim Kurulu ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Onbir ayın Sultanı bolluk ve bereket ayı Ramazan ayında kıymetli konuklarının katılımı ile gerçekleşen iftar programında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın açıklamasında :” Ayakkabıcılar Esnafımızın Birlik ve beraberlik İftar sofrasına Katılım sağlayan Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz ile   Ayakkabıcı esnafımıza Büyüklerimize, Ustalarımıza ,iş veren ve çalışan kardeşlerimize Katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 Rabbim birlikteliğimizi daim etsin. Rabbim her senelere sağ eylesin İnşallah.Ayrıca bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen kıymetli Antakya Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Üyelerimize ve çorbada tuzu bulunan herkese teşekkür ediyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.