AYHAN YAVUZ’UN HİZMETLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ayhan Yavuz’un Kırıkhan’a hizmetleri göz kamaştırıyor.

AYHAN YAVUZ’UN HİZMETLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ayhan Yavuz’un Kırıkhan’a hizmetleri göz kamaştırıyor. İlk döneminde geride bıraktığı 5 yılda Kırıkhan’a büyük katkıları olan Ayhan Yavuz’un bugüne kadar yaptığı hizmetler vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar Ayhan Yavuz’un ikinci döneminde de yepyeni hizmetlerle geleceğinden emin durumda.

BUGÜNE KADAR YAPILAN HİZMETLERİN SUNUMU
Ayhan Yavuz döneminde “Kırıkhan’a saatte 220 ton üretim kapasiteli Hatay’ın en büyük asfalt şantiyesini kazandırdık. Kırıkhan’a 2.grup maden ocağı-taşocağı tesisini kazandırdık.
Kırıkhan’a günlük 1000 m2 kapasiteli kilit taşı tesisini kazandırdık.

Kırıkhan genelinde tüm mahallelerimizin yollarının asfaltlanarak kilit taşı 
döşenmesi (789.000 bin m2 kilit taşı ve 250 km asfalt döşendi)”Kırıkhan’ın 30 yıllık yüzme havuzu hasretine son verdik. Kırıkhan’a şehit gülşah güler sosyal tesisleri ve 3 adet sinema salonunu kazandırdık Kırıkhan’a kanal sokak projesi ile sosyal tesis kazandırdık.

Kırıkhan’a 12 adet çok amaçlı sosyal tesis kazandırdık (Şehit Gülşah Güler-Kanal Sokak-Bahçelievler-Alsancak-408 Evler-Camuzkışlası-Kaletepe-Ceylanlı-Kaskeli-Güventaş tamamlandı. İncirli mah.çatısı yapılıp kilit taşı döşendi. Balarmudu mah. inşaatı devam ediyor.)KIRIKHAN’A 3 ADET SPORTİF SAHA(Barbaros-Aydınlı-Çamsarı) ve 1 adet Halı Saha Kazandırdık (Karadurmuşlu)Kırıkhan’a 25 Adet Yeni Çocuk Parkı Kazandırıp Çocuk Parklarımızın İçerisine Oyun Gruplarıyla Birlikte Spor Aletleri Kurduk.” Açıklamalarıyla yapılan hizmetler paylaşıldı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.