AYNI GÜN 13 AVUKAT’A TÖREN

AYNI GÜN 13 AVUKAT’A TÖREN

Hatay Barosu’na, önceki gün iki ayrı adliye binasında gerçekleşen törenle 13 yeni Avukat daha katıldı. Antakya Adliyesi’nde 6, İskenderun Adliyesi’nde ise 7 Avukat cübbe giydi, ant içti ve ruhsatnamesini alarak yazıhanesine astı. Staj dönemini başarı ile tamamlayan Ali Büyüktepe, Ali Turan Arslan, Begüm Özdemir, Esmehan Seda Demirci, Fatma Duran, İlayda Karakuş, Suat Gizem Mazmancı İskenderun Adliyesi’nde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.

Ali Büyüktepe’ye cübbesini Av. İsmail Harmanoğulları, Ali Turan Arslan’a cübbesini Av. Halise Ensari Taşdemir, Begüm Özdemir’e cübbesini Av. Nilgün Durgun, Esmehan Seda Demirci’ye cübbesini Av. Serdar Şaban Kelahmet, Fatma Duran’a cübbesini İstanbul Barosu üyesi meslektaşı Av. Ömer Göktürk Avcı, İlayda Karakuş’a cübbesini Av. Ali Kahraman, Suat Gizem Mazmancı’ya cübbesini Av. İlhan Acar, Yunus Emre Köse Av. Murat Cengiz Güzeltepe giydirdi.Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, yemin edip aramıza katılan meslektaşlarını kutladı ve başarılar diledi.

ANTAKYA’DA 6 AVUKAT

Önceki gün, İskenderun yanı sıra Antakya Adliyesi’nde de yeni genç hukukçuların Avukatlık mesleğine başlama heyecanları yaşandı. Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Ahmet Solak, Fatih Yapar, Abdullah Ay, Onur Temiz, Mehmet Sinoplu ve İlker Orhan Terzi, Hatay Adliyesi’nde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.

Ahmet Solak’a cübbesini Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, Fatih Yapar’a cübbesini Av. Cemal Gelincik ve Av. İlhan Karaköse, Abdullah Ay cübbesini Av. Ahmet Atıç ve Av. Cuma Yurtal, Onur Temiz’e cübbesini Av. Nesrin Biçer, Mehmet Sinoplu’ya cübbesini Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın ve Av. Bedia Öztürk, İlker Orhan Terzi’ye cübbesini Av. Bedia Öztürk, Av. Meleke Yapar, Av. Serkan Sahillioğlu ve Av. Acip Güzel giydirdi. Törene; Genel Sayman Av. Erhan Nizamoğlu, meslektaşları ve yemin eden meslektaşların aileleri katıldı. Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, yemin eden meslektaşlarını kutladı ve başarı diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.