AYRANCI, HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARI TIRAŞ ETTİ

AYRANCI, HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARI TIRAŞ ETTİ

Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Solanları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı huzur evinde yaşayan yaşlıları tıraş etti.

“YAŞLILARIMIZI UNUTMADIK”

Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, “Hatay Berberler ve Kuaförler Odası olarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Bu tür ziyaretleri her zaman gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımızı ziyaret ederek kişisel bakımlarını yapıyoruz. Huzur evinde kalan beyefendilerimiz, hanımefendilerimiz var. Amcalarımız, teyzelerimiz var. Onları her zaman olduğu gibi ziyaret edelim dedik, hem de saç ve kişisel bakımlarını yapalım istedik. Yaşlılarımız da mutlu oldular. Bu konuda bize kapılarını açan müdürümüze de çok teşekkür ediyorum. Esnaf Odaları Birliğimiz başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul, “Oda Başkanımız Mahmut Ayrancı’nın öncülüğünde berberlerimiz kurumumuza geldi. Berber ve kuaförlerimiz, yaşlılarımızın bakımlarını yaptılar. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz de bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.Huzurevi sakinleri de yapılan hizmetten dolayı Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Solanları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı’ya teşekkürlerini sundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.