“AYŞE FİTNAT KONSER VE SEMİNERİ” DÜZENLENDİ

“AYŞE FİTNAT KONSER VE SEMİNERİ” DÜZENLENDİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Antakya Devlet Konservatuvarı Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla “Ayşe Fitnat Konser ve Semineri” düzenledi. MKÜ Kampüsü Atatürk Konferans Salonunda Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı’nın düzenlemesini yaptığı etkinlikte Tarih Danışmanı Doç. Dr. Olcay Özkaya, Sanat Danışmanı Öğretim Görevlisi İnanç Aras’ın sunum yaptığı seminerde, “Atatürk ve Şenköy’lü Ayşe Fitnat”ın tarihteki önemi izleyicilere anlatıldı.

Konser programında Şef Doç. Dr. Erhan Tekin’in yönetiminde; 10 bölümden oluşan müzik ziyafeti sunuldu.Piyanoda, Öğr. Gör. Oytun Çetin, Alto Saksafon da Doç. Dr. Erhan Tekin, Kanunda Aybala ATEŞ, Ritim de Fatma Tunç, Gözde Buldan, Mukaddes Altın, Bağlama da Melek Aydın, Sena Barışçıl, Mislina Baltacı, İlknur Akcadağ sahne aldı.Programı hazırlayanlar ise: Öğr. Gör. İnanç ARAS, Öğr. Gör. Nurten Çalhan.Koro da, Çağla Helvacı, Eda Akkaya, Ezel Bayburt, İdil Kayalı, Nur Yıldırım, Melike Kasılan, Pınar Yatkındağ, Sevilay Hanol, Simay Küçük, Sultan Aykut, Yeliz Yavuz ve Koro Şefliğini de Öğr. Gör. Nurten Çalhan yaptı.Solistlikte ise Öğr. Gör. İnanç Aras ve Öğr. Gör. Sezgin Suna sahne aldı.MKÜ Antakya Devlet Konservatuvarı Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün ‘Dünya Kadınlar Günü’ için hazırladığı program etkinlik sonunda ayakta alkışlandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.