AZİZ YILMAZ’A ŞOFÖR ESNAFLARINDAN TAM DESTEK

AZİZ YILMAZ’A ŞOFÖR ESNAFLARINDAN TAM DESTEK

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz, gecesini gündüzüne katarak Hatay’da şoför esnaflarının sorunlarının çözümü için çabalıyor.

Her gün farklı mevkilerde farklı taksi duraklarında, öğrenci servisi firmalarında ve hanelerde şoför esnafının konuğu olan Yılmaz, esnafları dinleyerek sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunuyor. Uzun zamandan bu yana pandemi, ekonomik problemler, gelir-gider dengesinin bozulması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren şoför esnafının sorunlarının çözümü için çalışan Başkan Yılmaz, şoför esnafları tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Yılmaz, her gittiği ziyarette şoför esnaflarıyla tek tek ilgilenirken, esnafların güncel sorunlarının çözümü ve mesleğin daha cazip hale getirilmesi amacıyla genel merkez nezdinde girişimlerini sürdürüyor. Şoför esnafına büyük desteklerde bulunan, pandemi yardımı yapılırken tüm esnafları tek tek kontrol eden ve her sorunlarında şoför esnafının yanında olan Yılmaz, gerek il genelinde, gerekse Hatay Şoförler Odası’nda temaslarına ara vermeden devam ediyor.

ŞOFÖR ESNAFININ HER SORUNU BİZİM DE SORUNUMUZDUR

Şoför esnafının sorununu kendi sorunu gibi gören Yılmaz, çözüm için elinden gelen çabayı gösteriyor. Üyesi olduğu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nda tüm gücünü kullanarak Hataylı şoförlerin hakları için mücadele eden Yılmaz, daha uzun yıllar yapmayı hedeflediği görevinin devamı için şoför esnaflarından tam destek alıyor. Bu minvalde ziyaret ve temaslarını sıklaştıran Yılmaz, esnaf kurumlarına ziyaretler gerçekleştirerek proje ve çalışmalarını anlatıyor.

HATAYLI ŞOFÖRLERDEN TAM DESTEK

Ziyarete gittiği her işletmeden, her duraktan ve her haneden tam destek görüyor. Mesleğine aşık olan Başkan Aziz Fatih Yılmaz, önümüzdeki dönemde de şoförlerin haklarının genişletilmesi için çalışmalarını sürdüreceğini her toplantısında da dile getiriyor.

Başkan Yılmaz, şoförlerin desteğini isterken, “Hatay’da istikrar için, Ankara’da sorunların çözümünün takibinin sürmesi için ve Hatay’da bu meslekten evine ekmek götüren binlerce şoför esnafının mesleğine itibar kazandırmak için” yeniden aday olduğunu kaydetti. Yakın zamanda gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden göreve talip olan Yılmaz’ın en büyük gücü ise, her zaman olduğu gibi, her şart ve koşulda yanında olan şoför esnaflarıdır.

Haber: M. Mustafa Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.