AZİZ YILMAZ’DAN MHP’YE ZİYARET

AZİZ YILMAZ’DAN MHP’YE ZİYARET

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı  Aziz Yılmaz, Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar ile birlikte MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ı makamında ziyaret etti. Gündeme dair istişarelerin yapıldığı ziyarette Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı  Aziz Yılmaz yapmayı planladıkları projeler ile ilgili bilgiler verdi.

Sıcak ve samimiyet içerisinde geçen güzel anlara sahne olan programda Yılmaz ve Yapar’ın gerçekleştirdiği ziyarette, nezaket ile karşılayan MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’a teşekkürlerini ifade etti. Yılmaz; ”MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’a samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi. Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı  Aziz Yılmaz ile Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar’ın gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal; “Aziz Yılmaz ve Mehmet Ali Yapar’a gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretten dolayı teşekkürlerimi ifade etmek isterim” dedi. Gerçekleşen nezaket ziyaretinin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek, ziyaret son buldu.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.