BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR

BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, CHP’li yönetimden rekor düzeyde borç devralan, ancak borcunu ödeyeceğiz diyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

CHP’den AK Parti’ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en borçlu 6. belediye olduğunu da hatırlatan Bakan Işıkhan yaptığı açıklamada; “Belki merak ediyor olabilirsiniz 6. Belediye hangi belediyedir diye. Burada sizin aracılığınızla da paylaşmak isterim Hatay Büyükşehir Belediyesi. Bugün AK Parti’ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi 6. büyük borca sahip olan belediyemiz. Tabiiki bu rakam ilk 5 belediyenin biraz daha altında. Ancak şurada yaklaşımlar çok önemli belediye başkanlarımızın yaklaşımları burada bizim için çok önemli. Ve burada biz şey diyoruz borcunun tamamı seçimlerden önce 2 dönemdir Hatay’ı yöneten CHP’li yönetimden kalma. Şimdi muhalefet seçim oldu diyerek kafa karışıklığı yaratmaya çalışıyor. Asla gerçek değil. Bakın Hatay Büyükşehir Belediyemiz bir açıklama yaptı. “Önceki dönem yönetiminden rekor düzeyde bir borçla bir belediye devraldık. Borcumuzu da ödeyeceğiz” dedi başkan. Ne kadar güzel bir yaklaşım. Ben sayın başkanımıza da buradan teşekkür etmek istiyorum. Biz burada aslında parti ya da siyaset boyutunda değiliz. Bizim temel amacımız emeklilerimizin emekçilerimizin haklarını korumaktır” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.