BAKAN KOCA O KURUMU AFFETMEDİ

BAKAN KOCA O KURUMU AFFETMEDİ

Hataylılar Piadental’e Aynı Tarifeyi Bekliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İstanbul’da hastalara kötü muamelede bulunan sağlık kuruluşunu affetmemesi ve işlevlerini feshetmesinin ardından Hataylı vatandaşlar Piadental adlı ağız ve diş sağlığı merkezine de aynı tarifenin uygulanmasını bekliyor.

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı 75. Yıl Bulvarı üzerinde AK Parti İl Binası yakınlarında ağız ve diş sağlığı alanında sorunlu şekilde hizmet veren Piadental isimli işletme söylenenlere göre sigortasız ve eğitimsiz sağlıkçı çalıştırmasının yanı sıra hastalara kötü muamelede bulunuyor. Söz konusu işletmeye yolu düşen vatandaşların işlemlerini zam geldi bahanesi ile yarıda kesiyor ve kötü sözler söyleyerek aşağılıyor. Çok sayıda vatandaşın aynı şekilde şikayetçi olduğu işletme ile ilgili biz de gerekli kurumların bir an önce harekete geçmesi ve soruşturma başlatılması yönünde haberlere gazetemizde yer vermiştik.

BAKAN KOCA’NIN SON HAREKETİ HATAYLILARI UMUTLANDIRDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İstanbul Ataşehir’de bulunan özel bir hastane personelinin, yoğun bakım servisinde yatan yaşlı kadının yüzüne para atarak korkutması ve aşağılayıcı davranışlarda bulunmasına ilişkin soruşturma başlatılmasının ardından Hataylı vatandaşlar kentte hizmet veren Piadental Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de aynı şekilde soruşturma geçirmesi gerektiğini belirttiler. Hataylı vatandaşlar, bir an önce gerek SGK’nın, gerek Hatay Valiliği’nin, gerekse de İl Sağlık Müdürlüğü’nün harekete geçmesini ve işletmenin adli makamlara sevk edilmesini bekliyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.