BAL’DAN SGK HAFTASI ZİYARETLERİ

BAL’DAN SGK HAFTASI ZİYARETLERİ

Çinçin’den Bal’a Özel Teşekkür

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Müdür Hamit Bal, beraberindeki müdür yardımcılarıyla birlikte sırasıyla Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ile Başkan Yardımcısı Serdar Şahutoğlu’nu ziyaret etti. Kentte hizmet veren en büyük 3 STK’ya gerçekleşen ziyaretlerde İl Müdürü Hamit Bal, hafta boyunca yapılacak etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında, Hatay’da yürütülecek sosyal güvenlik projeleri ve gelecek planları masaya yatırıldı.

İLK ZİYARET ATSO’YA GERÇEKLEŞTİ

Müdür Bal ve beraberindeki heyetin ilk ziyareti Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleşti. Heyeti burada ATSO’nun efsane başkanı Hikmet Çinçin karşıladı. Antakya ticaret dünyasının kalbi niteliğindeki ATSO’nun sosyal güvenlik konusundaki hassasiyetlerini Hamit Bal’a aktaran Başkan Çinçin, Hatay’ın en başarılı kurum amirlerinden olan Hamit Bal’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktardı. SGK İl Müdürü Hamit Bal da kabulünden dolayı ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e teşekkür etti.

BAL: “HEDEFİMİZ SOSYAL GÜVENLİKLİ HATAY”

Sosyal güvenlik sistemlerinin öneminin altını çizmek ve ilgili kurumlar arasında iş birliğini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerin önemli olduğunu belirten Bal, “Ziyaretin odak noktası, sosyal güvenlik bilincinin artırılması ve Hatay’daki vatandaşların sosyal güvenlik hizmetlerinden daha etkin şekilde faydalanmalarını sağlamaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun çalışmaları, vatandaşların yaşam kalitesini artırma ve temel sosyal hakları koruma noktasında kritik bir role sahiptir. Sosyal güvenlik sistemleri vatandaşlar için hayati önem taşımaktadır. Bizim tek hedefimiz tamamen sosyal güvenlikli bir Hatay oluşturmaktır. Bu anlamda kentimizde doğrudan ve dolaylı olarak binlerce kişiye hitap eden STK’larımızı ziyaret ederek bilgilendirdik” ifadelerini kullandı.

İNTERAKTİF ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Bal, da Sosyal Güvenlik Haftası boyunca düzenlenecek etkinliklerin, sosyal güvenlik sistemlerine dair farkındalık yaratmayı ve vatandaşların bu sistemlerden maksimum fayda sağlamalarını amaçladığını, bu etkinliklerin, bilgi seminerleri ve interaktif bilgilendirme seansları şeklinde gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi. Ziyaretler istişarelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.