BAŞARILI İŞ İNSANLARI MEHMET BULANIK VE SELÇUK AKILLI AHBİB YÖNETİMİNDE

BAŞARILI İŞ İNSANLARI MEHMET BULANIK VE SELÇUK AKILLI AHBİB YÖNETİMİNDE

İş İnsanları Mehmet Bulanık ve Selçuk Akıllı Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetiminde seçildiler. Geçtiğimiz hafta sonu Mersin’de yapılan (AHBİB) 2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Veysel Memiş’in Yönetim Kuruluna bölgemizin başarılı iş insanlarından Bulanık Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık ve İnci Bulgur Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Akıllı seçildi. İş hayatlarında sağladıkları istihdam, bölge ekonomisine katkı ve başarıları ile bilinen Mehmet Bulanık ve Selçuk Akıllı’nın bu başarıları bölgemiz iş dünyasında sevinçle karşılandı.

Akdeniz bölgesinin başarılı iş insanları ile birlikte Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetiminde yer almanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden İş İnsanları Mehmet Bulanık ve Selçuk Akıllı yaptıkları açıklamada :” 82 yıllık mazisi ile Türkiye’nin ihracatına önemli bir yeri olan AHBİB’in Yönetim Kurulunda olmak bizler için mutluluk verici bir olay.Başkanımız dediği gibi en büyük prensibimizin Ortak akılla, şeffaf, ulaşılabilir ve iletişim içinde tüm paydaşlarla birlikte hareket etmek olacağı yeni yönetim kurulunda Hatay’lı iş insanları olarak çalışmalarımızı özverili bir biçimde sürdüreceğiz. 2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 421 oyun 285’ini alarak ciddi bir destek ile Başkanlığa seçilen Veysel Memiş Başkanımızı kutluyor ve birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inandığımız yeni yönetim kurulu üyesi dostlarımıza başarılar diliyoruz.”dediler.

Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bulanık ve Selçuk Akıllı ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla verdiği mesajında Tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutladıklarını belirttiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.