BAŞHEKİM BAYRAKÇIOĞLU, ACİL DENETİMİNDE

BAŞHEKİM BAYRAKÇIOĞLU, ACİL DENETİMİNDE

Devlet hastanelerinde, aciller ve yoğun bakım ünitelerindeki yoğun hizmet çarkının sağlıklı dönmesi için yöneticilerin denetimleri dikkat çekiyor. Hatay Devlet Hastanesi’nde, hafta sonunda, tatil günü olmasına rağmen, Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu hastaneye gitti ve acil serviste denetlemelerde bulundu.

Hastane Yönetiminden bu konuda yapılan açıklamada şu bilgiye yer verildi:

“Başhekimimiz Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu; Hastane Yönetimimiz, Süpervisorlarımız ve Birim Sorumlularımızla birlikte, yoğun bakım üniteleri yanı sıra acil servis ve bilumum alanlara ziyaret gerçekleştirdi, ziyaretleri kapsamında, ünite sorumlularından işleyiş ve uygulamalar hakkında genel bilgi alarak yerinde değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Hastane turu esnasında karşılaştığı hasta ve hasta yakınları ile de yakından ilgilenen Başhekimimiz Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, ziyaretlerini tamamladıktan sonra, sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.”

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.