BAYRAKÇIOĞLU, HASTA VE HASTA YAKINLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

BAYRAKÇIOĞLU, HASTA VE HASTA YAKINLARI İLE  YAKINDAN İLGİLENDİ

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu; Başhekim Yardımcıları, Hastane Yönetimi ve Birim Sorumluları ile birlikte, hastanede sağlık hizmeti sunulan polikliniklerde inceleme ve değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, hastanenin ameliyathane, yeni doğan yoğun bakım ve sağlık hizmetleri sunulan poliklinik alanlarında genel bir bina turu gerçekleştirerek, uygulamalar ve genel işleyiş hakkında sorumlulardan bilgi aldı. Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu, bina turu esnasında karşılaştığı hasta ve hasta yakınları ile de yakından ilgilenerek, gerekli yönlendirmeleri anında gerçekleştirdi.

Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, poliklinik hizmetleri başlamadan önce, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yönetimi ile geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda, hastanenin genel işleyiş ve uygulamaları kapsamlı olarak değerlendirildi. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.