BASHİRU İLK MAÇINDA 2 GOL ATTI

BASHİRU İLK MAÇINDA 2 GOL ATTI

Hatayspor’dan Lazio’ya 2 milyon euro karşılığında kiralanan Dele Bashiru, ilk hazırlık maçında yıldızlaştı.İtalya ekiplerinden Lazio ve Auronzo, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Serie A devinin Hatayspor’dan transfer ettiği Dele Bashiru’nun da goller attığı maçta Lazio rakibini 23-0 mağlup etti.Serie A ekiplerinden Lazio, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Auronza ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Rakibine gol olup yağan İtalyan devi, sahadan 23-0’lık galibiyetle ayrıldı.

DELE BASHURİ 2 GOL ATTI

Lazio’nun, Süper Lig temsilcisi Hatayspor’dan 2 milyon Euro karşılığında kiralık olarak transfer ettiği Fisayo Dele-Bashiru, karşılaşmada 2 gol atmayı başararak yıldızlaştı. Lazio’nun karşılaşmadaki diğer gollerini Castellanos (2), Pedro (3), Casale, Guendouzi, Isaksen, Noslin (2), Vecino (2), Tchaouna (2), Fernandes (2), Dele-Bashiru (2), Basic, Noslin (2) ve Akpa Akpro (2) kaydetti. 2014 yılında aynı rakibe karşı oynanan maçta da Lazio, 14-0’lık skorla galibiyeti almıştı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.