BAŞKAN AÇIKALIN SON KEZ ADAYIM DEDİ

BAŞKAN AÇIKALIN SON KEZ ADAYIM DEDİ

Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, Ekim ayında yapılacak olağan genel kurulda 2. ve son kez aday olduğunu açıkladı.

16 ayda onlarca projeye imza attıklarını belirten Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, her kesimi kucaklayan yapısı ile Hatay Barosu’nun Türkiye genelinde bulunan barolar arasında saygın bir konuma geldiğini açıkladı.

Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, Yarım kalan projeleri tamamlamak, değişimin gelişimi, sosyal baroculuk ilkesinin devamı açısından önemli olduğunu belirterek; “Mesleğimizin ve Baroların içinden geçtiği bu zorlu süreçte, başlattığımız mücadele ve dayanışmayı daha yukarıya taşıma adına Ekim ayındaki seçimlerde son kez Hatay Barosu Başkanlığına adayım. Her bir avukat meslektaşımın değer gördüğü, her ilçemize eşit hizmet götürme gayreti içerisinde, en önemlisi de dürüst, ulaşılabilir yapımız ile Hatay Baromuzu daha iyiye taşıyacağımızdan emin olarak yolumuza devam ediyoruz. ” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.