BAŞKAN ADAL VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ADAL VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Başkan Adal, ziyaretlerine Kumlu ve Belen’de devam etti. Kumlu’da vatandaşlarla istişare eden Başkan Adal, vatandaşların ilçe ve il genelinde yapılan çalışmalarla ilgili istek ve şikayetlerini dinledi. Kumlu’da Başkan Mehmet Deli öncülüğünde önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Adal, hizmetlerinden dolayı Başkan Deli’ye teşekkür etti.

KUMLU’DA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Başkan Adal, ilçe başkanlarıyla birlikte Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Adal’a Belen ilçe başkanı Seyfullah Gürbüz, Payas ilçe Başkanı Adem Akyürek, Kumlu ilçe başkanı Mustafa Çamlıbel, Arsuz ilçe Başkanı Adem Koçloğ da eşlik etti. Ziyarette Belen’deki eğitim çalışmaları değerlendirildi. Başkan Adal, misafirperverliği için Müdür Ayvazoğlu’na teşekkür etti. Belen’de son ziyaret taziye ziyareti oldu. Meclis üyesi Mehmet Çetinkaya’ya vefat eden annesi dolayısıyla taziye ziyaretinde bulunuldu. Taziye ziyaretinde ilçe Başkanları Seyfullah Gürbüz, Adem Akyürek, Mustafa Çamlıbel, Adem Koçloğ ve yöneticiler de hazır bulundu. Başkan Adal, Çetinkaya ailesine taziyelerini iletti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.