BAŞKAN ADAL’A KADINLARDAN SEVGİ SELİ

BAŞKAN ADAL’A KADINLARDAN SEVGİ SELİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, partiye gönül veren kadınları ağırladı. İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven başta olmak üzere çok sayıda kadının ziyaret ettiği Başkan Adal, kendisine gösterilen sevgi ve teveccüh için tüm kadınlara teşekkür etti.Ziyaretten duydukları memnuniyeti “Kadınlarımız sayesinde gücümüz her zamankinden daha yoğundur” sözleriyle dile getiren MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Hatay’da gündemi kadınların belirleyeceğini söyledi.

MHP’NİN NEN HATUNLARI’NA TEŞEKKÜR EDERİM

Kadınların desteğiyle MHP’nin Hatay’da büyük başarı sağlayacağına inandıklarını vurgulayan Adal; “Kadınlarımızın gücü ve desteğiyle inşallah partimiz her geçen gün yükselecektir. Bunu kimse hayal görmesin. İnanıyoruz ki, bu gerçek olacak. Bunda en büyük pay sahibi de hiç şüphesiz kadınlarımız olacaktır” dedi. Kadınların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtip kadın gücünün sahaya yansıtılması temennilerini dile getiren Adal, MHP’nin Hatay’da önemli bir yer edinerek siyasetin ana merkezi haline geleceğine inandığının altını çizdi.“Ülkenin kaderini tayin eden Nene Hatunların torunları, 15 Temmuz darbe girişiminde de sokaklara inip tankları durdurma cesaretini göstermiştir” diyen Adal; “İnşallah önümüzdeki dönemde de kadınlarımız sandığa ışık olacak ve MHP’yi zirveye taşıyarak herkesi şaşırtacaktır. Bugün burada oluşan tablo, bize güç ve moral olmuştur. Bundan sonraki süreç inşallah çok daha güzel olacak. El birliğiyle partimizi Hatay’da zirveye taşıyacağız inşallah. Değerli halkımızın da inanmasını ve desteklerini arttırmasını diliyoruz. İstikbalimizin ve gelecek nesillerimizin mimarları, birbirinden değerli Başkanlarımızla gönül dolusu muhabbet. Rabbim hanelerinizden sağlık mutluluk ve huzuru eksik etmesin” şeklinde konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.