BAŞKAN ADAL’IN EV SAHİPLİĞİNDE CUMHUR İTTİFAKI ZİRVESİ

BAŞKAN ADAL’IN EV SAHİPLİĞİNDE CUMHUR İTTİFAKI ZİRVESİ


AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Hatay Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısı öncesi MHP Hatay İl Başkanlığında grup toplantısı gerçekleştirdi.
ADAL: CUMHUR İTTİFAKI SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

Cumhur İttifakı Zirvesi’nde açıklama yapan MHP İl Başkanı Murat Adal, “Cumhur İttifakı giderek daha büyüyecek ve bütün siyaset limanlarına hâkim ve kalıcı olacak. Cumhur ittifakı Türk milletinin ruh kökünden doğmuştur. Cumhur ittifakı, aziz milletimizin ve henüz doğmamış Türk çocuklarının huzur meşalesi, umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır.

Sayın Cumhurbaşkanımızla ittifakımız çıkara değil tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalıdır. Biz de bu gaye etrafında Hatay’da gerekli birlik ve beraberliği tesis etmek amacıyla sık sık AK Parti İl Başkanımız ile görüşme gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu ittifak ile Hatay’da da kazanan Cumhur İttifakı ve millet olacaktır. Neye mal olursa olsun cumhur ittifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Bugünkü toplantımızda alınan kararların ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.


YEŞİLDAL: KARARLAR İLİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, “Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi grup toplantımızı Cumhur İttifakı olarak MHP Hatay İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdik. Alınan kararların şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ev sahipliği için Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Murat Adal bey’e teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.