BAŞKAN BAYRAKDAR EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BAYRAKDAR EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar Antakya’da eğitim faaliyetlerini sürdüren Evliya Çelebi Anadolu Lisesini ziyaret etti. Sendika yönetim kurulu üyeleriyle birlikte okulu ziyaret eden Bayrakdar, burada eğitimcilerle bir araya geldi. Eğitimcilerle 3600 ek gösterge, öğretmenlik meslek kanunu, 4688 sayılı sendika yasası gibi konuları beraberce değerlendirme imkanı bulan Bayrakdar, eğitimcilere bu konularda bilgi verdi.

“TÜM İDARECİ VE ÖĞRETMENLERE BAŞARILAR DİLERİM

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bayrakdar; “Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 nolu şube yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber Evliya Çelebi Anadolu Lisesini ziyaret ettik. 3600 ek gösterge, öğretmenlik meslek kanunu, 4688 sayılı sendika yasası gibi konuları beraberce değerlendirme imkanımız oldu. Bu ziyarette ev sahibi olarak bize bu imkanı sağlayan okul müdürü Durmuş Özyurt kardeşim başta olmak üzere diğer idareci ve eğitim çalışan arkadaşlarıma teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.