BAŞKAN ÇELİK: GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

BAŞKAN ÇELİK: GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçe genelinde süren inşa faaliyetlerini yerinde inceledi.

Vatandaşlara ziyaret gerçekleştirerek çalışmaları da aktaran Çelik, Kırıkhan ayağa kalkana dek durmaksızın çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

“TEK HEDEFİMİZ KALKINMIŞ KIRIKHAN”

REKLAM ALANI

İncelemeler ve temaslarıyla ilgili açıklama yapan Çelik; “Halkımız ve esnaflarımızdan kopmadan iç içe olup esnaflarımız ziyaret etmeye ve sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren Beytullah Otomotiv işletme sahibi Bestami Kilislioğlu ve Sağıroğlu Otomotiv işletme sahibi Hamit Sağıroğlu’nu ziyaret ettik. Ziyarette esnaflarımızın sorunlarını dinleyip esnaflarımız ile ilgili hayata geçireceğimiz projeleri anlatıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Daha hızlı hizmet edebilmek için araç envarterlerimizin onarımlarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunma çalışmalarımız devam ediyor. Bakım onarım atölyemizde incelemelerde bulunarak araçlarımızın son durumları hakkında bilgi aldık. Muhtarlıklar müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından Kurtuluş Mahallesi Şehit Hüseyin Cançelik sokakta yol ve kilit taşı onarım çalışmalarını yerinde inceledik. Muhtarlıklar müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından Fatih Mahallesi 813. Nolu sokakta yapımı devam eden kilit taşı onarım çalışmalarını yerinde inceledik” ifadelerini kullandı. Kırıkhanlı vatandaşlar, çalışmalarından memnun olduğu Başkan Çelik’e teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.