BAŞKAN ÇELİK’TEN TUTAR’A ZİYARET

BAŞKAN ÇELİK’TEN TUTAR’A ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın programına iştirak etmek üzere Antakya’ya gelen Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçede hemşehri ziyareti gerçekleştirdi.

Her gittiği ilçede hemşehrilerini ziyaret ederek yanlarında olduğunu belirten Başkan Çelik, bu kapsamda son olarak Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar’ı ziyaret etti. Başkan Çelik, Tutar’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Başkan Tutar, Çelik’in Kırıkhan için hayata geçirdiği projelerin son derece faydalı olduğunu belirterek, kendisine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

TUTAR ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ

REKLAM ALANI

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, ziyaretinden memnuniyet duyduğu Başkan Çelik’e yayınladığı mesajla teşekkür etti. Başkan Tutar yayınladığı mesajında; “Kırıkhan Belediye Başkanımız Ömer Erdal Çelik nazik ziyaretiyle bizleri onurlandırmıştır. Kırıkhan’ımız için gecesini gündüzüne katan, asrın felaketi depremler sonrası hasar alan İlçemizi ayağa kaldırmak için yoğun çaba sarf eden kıymetli başkanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.