BAŞKAN ÇİNÇİN BABASINI ANDI

BAŞKAN ÇİNÇİN BABASINI ANDI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, doktor olan babası merhum Hakkı Çinçin’i yayınladığı bir mesajla andı.

Tıp Bayramı dolayısıyla babasının nezdinde tüm doktorların Tıp Bayramı’nı kutlayan Çinçin, yayınladığı mesajda; “Görev yaptığı günlerde sergilediği başarılı performansla her daim dikkatleri üzerine çeken Antakya Doğum Evi Başhekimi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Babam Dr. Hakkı Çinçin, gerek vatandaşların ve gerekse dönemin Sağlık teşkilatında görev yapan tüm çalışanların takdirini kazanmıştır. Meslekte, mesai kavramı gözetmeksizin çaba harcayan Dr. Hakkı Çinçin, mevcut sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretmek adına çalışmalarına azimle devam etmiştir. Dini, dili, ırkı ve dünya görüşü ne olursa olsun, kapısını herkese açık tutmuş, tüm personelleriyle, hemşehrilerine en üst düzeyde sağlık hizmetleri sunmuştur. Hastaneler ve sağlık hizmeti sunan tüm kurumları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Dr. Hakkı Çinçin azimli çalışmaları sonucu, Hatay’da vakti zamanında sağlık sorunlarını asgariye indirmeyi başarmıştır. Hastalar ve hasta yakınlarının sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmiş, samimi gayretler ve çabalar göstermiştir. Hatay Ebe Okulundaki öğretici vasıfları ve yetiştirdiği öğrencilerle insan merkezli yaklaşımla birey ve toplum sağlığını koruyabilmek için kısacık ömrünü bilime adamıştır. Para, mal ve mülk hırsına kapılmadan kendini çocuklara feda etmiştir. Evladı olmaktan gurur duyduğum Babam Dr. Hakkı Çinçin’i 14 Mart Tıp Bayramı’nda rahmet ve saygıyla anıyor, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.