BAŞKAN ÇİNÇİN HATAY’IN KANAYAN YARASINI AÇIKLADI: “NAKLİYECİLİK SEKTÖRÜ KAN AĞLIYOR”

BAŞKAN ÇİNÇİN HATAY’IN KANAYAN YARASINI AÇIKLADI: “NAKLİYECİLİK SEKTÖRÜ KAN AĞLIYOR”

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Suriye krizi, koronavirüs ve deprem gibi facialarla büyük yara alan nakliyecilik sektörü temsilcilerini ağırladı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Gül, Mehmet Ramiz Kilinç, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Kızgın, Mehmet Kayabölen, Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Raif Ay, Çalışma Grubu Başkanı Mahmut Rıdvanoğulları, UND Üyeleri Mehmet Sağ, Arif Sağ ve Doğu Akdeniz Bölge Yöneticisi Fulya Karaçay’ı makamında ağırlayan Başkan Çinçin, nakliyecilik sektörünün kan ağladığını, devletin desteğini beklediğini belirtti. Hatay’ın bir dönem en büyük gelir kapılarından olan nakliyecilik sektörünün art arda meydana gelen gelişmelerle vurgun yediğini kaydeden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, heyeti dinledi.

“TÜM SEKTÖRLERİN DESTEĞE İHTİYACI BULUNUYOR”

REKLAM ALANI

Hatay’da depremin tüm kesimleri büyük derecede etkilediğini kaydeden Başkan Çinçin, kendisinin de ilk günden bu yana kamudan özel sektörlere çeşitli destek taleplerinde bulunduğunu belirtti. Tüm sektörlerin devletin desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Çinçin, bu sektörlerin başında ise can çekişen nakliyecilik sektörünün geldiğini belirtti. Gazetemize ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Çinçin; “Misafirlerimizi Başkan Yardımcımız Ahmet Bünyamin Ahmet Bünyamin Yavuz, Yönetim Kurulu Üyemiz Cemil Gündüz ve Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu ile birlikte ağırladık. Başkan Yardımcılarına ve yeni yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini dinledik. Tüm sektörleri dinlemeye devam ediyoruz. Nakliyecilik sektörü Hatay’ın can damarı iken bugün kontak kapatmanın da ötesine geçilmiş durumda. Devletimizin Hatay’a köklü yardım paketi açılamasını, tüm sektörlere cansuyu verilmesini bekliyoruz. Ayrıca Suriye ile yumuşayan ilişkilerin de gerçekleşecek görüşmelerle eski seviyelere getirilmesini arzu ediyoruz. Sınır kapışarının açılması ve ticaretin başlamasıyla Hatay’ımızı eski günlerine döndürebilir, nakliyecilik sektörümüzü de ayağa kaldırabiliriz” şeklinde konuştu.Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.