BAŞKAN ÇİNÇİN İŞ DÜNYASINA KANATLARINI AÇTI

BAŞKAN ÇİNÇİN İŞ DÜNYASINA KANATLARINI AÇTI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hataylı firmaların ihracatlarının, istihdamlarının ve üretimlerinin artması için tüm fedakarlıkları yapmaya devam ediyor. İş dünyası temsilcilerini ağırlayarak fikirlerini aktaran Çinçin, iş dünyasının sorunlarının çözülmesi için de girişimlerini sürdürüyor. Başkan Çinçin son olarak “Şemmun Antakya Yöresel Lezzetler” firması sahibi Zehra Mirioğlu ve Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Mehmet Aydın Temizlik Gıda San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Mehmet Aydın’ı ağırladı. İki iş insanı ile Hatay’ın güncel sorunlarını ve iş dünyasının sorunlarının çözüm yollarını istişare eden Çinçin, ziyaretleri için iş insanlarına teşekkür etti. Temasları boyunda Çinçin’e ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız da eşlik etti.

ÇİNÇİN: İŞ İNSANLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

ATSO Başkanı Çinçin ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Oda Üyemiz Mehmet Aydın Temizlik Gıda San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Mehmet Aydın odamızı ziyaret etti. “Şemmun Antakya Yöresel Lezzetler” firması sahibi üyemiz Zehra Mirioglu, bizleri ziyaret etti. Ziyarette, odamızın yürütmekte olduğu Coğrafi İşaret Süreçleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Sayın Mirioğlu’na ve Aydın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.