BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, kadın girişimcilerinin iş dünyasında daha aktif olmaları için desteklerini sürdürüyor.  Yayladağı’nın başarılı iş kadınlarından Ayşegül Abacı’yı ağırlayan Başkan Çinçin, Türk kadının azmiyle neler başarabileceğini ortaya koyan Abacı ile ekonominin gündemini konuştu. Abacı, çalışmalarıyla ilgili Çinçin’i bilgilendirirken, Başkan Çinçin, kadın girişimcilerinin ülkenin geleceği için olmazsa olmaz olduğunu kaydetti.

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZ ÜLKEMİZİN OLMAZSA OLMAZIDIR

Başkan Çinçin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemizin en Güney noktası Yayladağı’nda; Çalışkan ve Başarılı bir Türk Kadını olan Ayşegül Abacı ile Ülkemizin ekonomik ve sosyal olaylar ile ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kadın Girişimcilerimiz ülkemiz ekonomisinin olmazsa olmazlarıdır. Olaylara farklı bir pencereden bakma yeteneğine ve güçlü bir iradeye sahip olan ülkemiz kadın girişimcilerinin artması en büyük temennimdir. Bu vesileyle bizleri ziyaretlerinden dolayı Sayın Abacı’ya teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.  Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.