BAŞKAN ÇİNÇİN’E NEZAKET ZİYARETİ

BAŞKAN ÇİNÇİN’E NEZAKET ZİYARETİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, makamında önemli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Hatay’ın sanayi ve ticari hacminin gelişmesinde önemli rolü bulunan Başkan Çinçin, son olarak Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Eskişehir Vali Yardımcılığı’na atanan Salih Altun, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Memur-Sen Başkan Vekili Hüseyin Tutar ve Kırıkhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Cihangi’i misafir etti. Tayini çıkan Vali Yardımcısı Altun’a, Hatay’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çinçin, Hatay’ın kendisini asla unutmayacağını belirtti. Hatay’ın bölgede ve ülke genelinde adını duyurmasına katkılarından dolayı Altun’a teşekkür eden Çinçin, diğer misafirleriyle de gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

ÇİNÇİN: ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Çinçin, ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti. Çinçin açıklamasında, “Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Eskişehir Vali Yardımcılığı’na atanan Salih Altun, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Memur-Sen Başkan Vekili Hüseyin Tutar ve Kırıkhan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Cihangir odamızı ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Vali Yardımcısı Salih Altun başta olmak üzere diğer ziyaretçiler de evsahipliğinden dolayı Başkan Çinçin’e teşekkür ettiler. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.