BAŞKAN ÇİRKİN AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN ÇİRKİN AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener’in düzenlediği İl Başkanları toplantısına katılarak Akşener ile görüştü.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il başkanları ile Ankara’da bir araya gelirken toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıya katılan İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik, İyi Parti’nin il ve ilçe başkanlıkları, mahalle temsilcileri ve sandık görevleri ile birlikte iktidara hazır olduklarını söyledi. İl başkanlarının kendi illerindeki çalışmalarının, ülke meseleleri ile ilgili bölgesel ve genel konuların dile getirildiği ve pandemi kuralları çerçevesinde bölge bölge yapılan toplantıda İYİ Parti’nin olası bir erken seçimde iktidara hazır olduğu ortaya çıktı. Başkan Çirkin, “İyi Parti Teşkilatları olarak müthiş bir istek ve coşku var. Bu bağlamda yaptığımız çalışmaların bir durum değerlendirmesi yaptık. İl Başkanlarımız illeri ile ilgili yaşananları aktardı. Bu da şunu gösteriyor ki, İyi Parti ile milletimiz Türkiye’nin geleceğine el koyuyor. İyi Parti iktidara hazır” diye konuştu.

COŞKUNUN OLDUĞU YERDE BAŞARI MUTLAKTIR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il il, ilçe ilçe esnafları tek tek dolaşarak sorunları kamuoyu ile paylaştığına dikkat çeken Başkan Çinçin, Hatay İl Başkanlığı olarak yapılan çalışmaları da Akşener’e anlattığını söyledi. Çinçin, “Genel Merkezimizin ülkenin geleceğine katkı koyabilmek, İyi Parti’yi iktidara taşımak için yaptığı çalışmalar doğrultusunda Hatay İl Başkanlığı olarak biz de samimiyetle ve azimle çalışıyoruz. Mahalle temsilcilerimizi, sandık kurullarımızı belirledik. Bizler gibi diğer illerde de aynı çalışmaları görmek bizleri çok mutlu etti. İstek ve coşkunun olduğu yerde başarı da mutlaktır” dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İyi Parti’nin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, Hatay ve ilçelerinde üye kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Çirkin, “Üyelik kayıtlarına teveccüh çok büyük. İnşallah bu durum katlayarak devam edecek. Önümüzdeki süreçte önemli kampanyalarla partimizi büyütmeye devam edeceğiz. İYİ Parti’nin iktidara talip olduğunu üye kampanyalarımız ve çalışmalarım ile birlikte göstermiş olacağız’ şeklinde konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.