BAŞKAN ÇOLAK’TAN SÖNMEZ’E ZİYARET

BAŞKAN ÇOLAK’TAN SÖNMEZ’E ZİYARET

Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’e yeni göevi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundu.

Sönmez’in İl Müdürlüğüne atanmasının Hatay adına memnuniyet verici olduğunu belirten Çolak özellikle Sönmez’in deprem sürecinde yaptığı cansiperane çalışmalarla tüm sağlık camiasına örnek olduğunu kaydetti. Başkan Çolak, İl Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’e görevinde üstün başarı dileklerini iletti. Ziyarette Hassa’daki sağlık tesislerinin durumunu da istişare eden Başkan Çolak, Hassa’daki sağlık hamlesinin sürmesi temennilerini de iletti.

SÖNMEZ BAŞKAN ÇOLAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

REKLAM ALANI

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, ziyaret ve desteklerinden dolayı Başkan Çolak’a teşekkür etti. Hassa’da kısa sürede yaptığı çalışmalarla farkını ortaya koyan Çolak’a hayırlı hizmetlerde bulunması temennilerini ileten Sönmez, kısa süre içerisinde kendisine iade-i ziyarette bulunacağını ve ilçeye kazandırılabilecek yeni sağlık yatırımları konusunda istişarelerde bulunacaklarını belirtti.

Başkan Çolak’ın ziyareti çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.