BAŞKAN, ÇÖPE DEĞİL YOLA BAK

BAŞKAN, ÇÖPE DEĞİL YOLA BAK

Reyhanlı’da sorunlar yumak yumak olup vatandaşlara nefes aldırmazken, Başkan Hacıoğlu, bozuk yolun temizliği ile övündü.Reyhanlılıları adeta çılgına çeviren, araç sahiplerinin tamir ve bakım için hemen her gün sanayiye gitmelerine sebep olan yolların bozukluğu resmi kanaldan bir kez daha gözler önüne serildi. İlçe merkezindeki yolların durumu dahi felaket iken, ilçe dışındaki mahallelerin yollarının daha beter olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Hacıoğlu’ndan çöpe değil yolun bozukluğuna bakmasını istediler.

VATANDAŞ OYALAMA DEĞİL, HİZMET İSTİYOR

Bir belediye başkanına çöp denetimine gitmeyi yakıştıramadıklarını belirten vatandaşlar; “Reyhanlı hizmetten o kadar uzak ki çöp toplanmasını dahi büyük bir hizmetmiş gibi vatandaşın gözüne sokuyorlar. Bunlar belediyenin asli görevleridir. Çöp toplamak, dezenfeksiyon yapmak, yeşil alan oluşturmak, yolları onarmak gibi hizmetleri yapamayan derhal istifa etsin. Reyhanlı artık oyalama değil hizmet bekliyor” ifadelerini kullandılar.Başkan Mehmet Hacıoğlu’na da seslenen vatandaşlar, Başkan’a nefesini böyle ucuz hizmetler yerine daha kapsamlı hizmetlere harcaması çağrısında bulundular.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.