BAŞKAN DELİ GENÇLERİ SPORA ÇAĞIRDI

BAŞKAN DELİ GENÇLERİ SPORA ÇAĞIRDI

Kumlu’da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporu sevdirmeyi amaçlayan Belediye Başkanı Mehmet Deli, spora desteğini sürdürüyor.

Kumlu Belediye Spor Kulübüne de öncülük eden Başkan Deli, bu çerçevede gençleri spora teşvik ederek hem ilçenin spor ile tanıtımını, hem de gençleri korumayı hedefliyor. Başkan Deli sezon başı olması dolayısıyla Kumlu Belediye Spor Kulübümüzün sene başı toplantısını yaptı. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda kulüple ilgili önemli kararlar alındı.

“KULÜBÜMÜZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yapılacak çalışmaların planlandığı toplantıda öneri ve görüşlerini bildiren Başkan Deli; “Spor gençlerimizin ruh ve fizik sağlığının sigortasıdır, sokaklardaki tüm kötülüklerin düşmanıdır. Tüm ilçe gençlerimize sağlıklı yaşam için sporu teşvik ediyoruz. Ayrıca ilçemizi temsilen ligde mücadele edecek olan Kumlu Belediyespor’umuza da başarılar dileriz” dedi. Başkan Deli, toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.