BAŞKAN DELİ, İLÇEDEKİ SORUNLARA NEŞTER VURUYOR

BAŞKAN DELİ, İLÇEDEKİ SORUNLARA NEŞTER VURUYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede yoğun kar ve yağmurun ardından biriken sorunların çözümü için adımlar atmaya devam ediyor.Başkan Deli, ilçede yağmur ve kardan zarar gören alanlarla ilgili rapor tutulması ve mağduriyetlerin giderilmesi için personellere talimat verdi. Biriken sorunların ivedi şekilde çözümü için mesai harcayan ekipler, vatandaşlardan gelecek ihbarları da değerlendirerek ilçedeki sorunları kökten çözmek için çalışmalara başlayacak.

TESPİT EDİLEN ALANLARLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLAYACAK

Çalışmalarla ilgili Kumlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Fen İsleri ve Makina İkmal Müdürlüğü Ekiplerimiz gün boyunca yağmurdan zarar gören ve acil  müdahale gerektiren yerleri gezerek gerekli bilgileri raporları topladık. Tespit ettiğimiz mağduriyetleri gidermeye başlayacağız inşallah. Yine gözümüzden kaçan yerler var ise belediyemize ulaşmaları halinde gerekli çalışmaları inşallah yapmaya başlayacağız” denildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.