BAŞKAN DELİ, TÜM İSLAM ÂLEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

BAŞKAN DELİ, TÜM İSLAM ÂLEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Kumlu Belediye Başkanı  Mehmet Deli, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Deli mesajında şu ifadelere yer verdi:“İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Bu güzel bayramı, ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden Şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kumlu’lu hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.