BAŞKAN DELİ’DEN EĞİTİME DEV DESTEK

BAŞKAN DELİ’DEN EĞİTİME DEV DESTEK

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçedeki gençlerin eğitimine katkı sunması amacıyla İnci Eğitim Kurumları’nın açılışına katıldı.Kendisi de aynı zamanda bir eğitimci olan Başkan Deli’nin talimatıyla daha önce belediye bünyesinde başlanan etüt çalışmaları kurumsallaştı. 8. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak hizmet verecek olan İnci Eğitim Kurumları, belediyeye ait binada hizmetlerine tüm hızıyla devam edecek. Başkan Mehmet Deli, İnci Eğitim Kurumları’nın kurucu ve eğitmenlerine teşekkür ederek çalışmalarında her zaman yanlarında olacağını kaydetti.

KURDELEYİ BAŞKAN DELİ KESTİ

Kumlu Belediyesi’ne ait binada eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan İnci Eğitim Kurumları’nın açılış kurdelesini Başkan Mehmet Deli kesti. Açılış törenine ayrıca kurum çalışanları da tam kadro katıldı. Başkan Deli açılışta yaptığı konuşmada, “İlçemize yeni bir eğitim kurumu kazandırıldı. İlk başlarken belediyemiz bünyesinde başlatmış olduğumuz etüt çalışmalarını kurumsallaşarak devam ettirecek gençlerimiz düğmeye basarak eğitime başladı.

İnci Eğitim Kurumları’nın kurucularına, idareci ve öğretmenlerine saygılarımı sunuyorum. Belediyemize ait binada eğitimini sürdürecek olan kurumunuzun her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin geleceğini şekillendirmek için her türlü fedakarlığa hazırız. Geleceğimizin teminatı olan gençler yetiştirmek için 8. sınıflara yönelik ücretsiz deneme sınavı yapılarak eğitim hayatına bismillah diyerek başladı. Başarılar diliyorum gençler” dedi.Başkan Deli açılışın ardından kurumu gezdi. Kurum eğitim öğretim faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.