BAŞKAN DELİ’DEN KAYMAKAM YEŞİLYURT’A ZİYARET

BAŞKAN DELİ’DEN KAYMAKAM YEŞİLYURT’A ZİYARET

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli Kumlu’ya atanan Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt’u ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Deli’ye Belediye Meclis Üyeleri; Menderes Eker ve Mehmet Geçen, MHP Kumlu İlçe Başkanı Hüseyin Cafoğlu  ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başkan Deli, Kumlu’nun ticaret ve günlük hayatı ve Kumlu’da devam eden projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

YEŞİLYURT’A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette Kaymakam Yeşilyurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Deli , “Belediyemiz olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için her zaman kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Allah nasip ederse Kaymakamlığımızın da destekleri ile Ovanın incisi ilçemize güzel hizmetler getireceğiz. İlçemizde görevine başlayan Kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt’a şahsım ilçe halkım adına hoş geldiniz diyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt da , Başkan Deli ve beraberindekilere ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iyi dilek ve temennileri için Belediye Başkanı Mehmet Deli’ye teşekkür etti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.