BAŞKAN DELİ’DEN MHP İLÇE BAŞKANINA ZİYARET 

BAŞKAN DELİ’DEN MHP İLÇE BAŞKANINA ZİYARET 

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Kumlu İlçe Başkanı Hüseyin Cafoğlu ve yeni yönetimini ilçe başkanlığında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

‘’BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN YEGANE SEBEBİ KUMLU’LU VATANDAŞLARIMIZDIR’’

MHP Kumlu İlçe Başkanı Hüseyin Cafoğlu ile Yönetim Kuruluna gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde konuşan Belediye Başkanımız birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Deli, ‘’Başta yeni ilçe başkanımız Hüseyin Cafoğlu ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına başarılar diliyorum. İnsan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin önemli ayaklarından biri olan İlçe Başkanlığındaki arkadaşlarımızla birlikte, partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içindeyiz. Partili arkadaşlarımızın vatandaşlarımıza yönelik yapacakları çalışmaların her zaman yanında olacağız. Kumlu için en güzelini ortaya koyabilme adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu manada görev alan başta İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı yolda bir kez daha başarılar diliyorum‘’ dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.