BAŞKAN DÖNER; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN DÖNER; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner Ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Döner mesajında;”Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayını daha geride bırakmanın manevi huzurunu yaşarken; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun hâkim olduğu, küskünlerin barışmasına, sevgi, saygı ve hoşgörünün yücelmesine, gönüllerin birleşmesine vesile olan Ramazan Bayramına ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.
Maalesef 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli ikiz depremin 11 ilimizde ve şehrimizde meydana getirdiği yıkımlar neticesinde binlerce vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde Mübarek Ramazan Bayramını buruk karşıladığımızı belirtmeliyim.
Lakin içinde bulunduğumuz bu zorlu sürecin özveriyle sürdürdüğümüz mücadele neticesinde yakın zamanda geride kalacağına olan inancımız tamdır.
Rahmet ve bereket dolu günlerin manevi iklimini yeniden yaşayacağımız, coşkuyla kutlayacağımız bayramlarımıza erişeceğimiz günlerin umudu içerisindeyiz.

Bu düşüncelerle; başta Aziz Şehitlerimize ve asrın felaketinde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Türk-İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.”İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.