BAŞKAN DÖNER, TEKSÖZ’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DÖNER, TEKSÖZ’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ülkü Ocakları çatısı altında kısa zamanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti. Başkan Döner, ziyarette uzun zamandır yakından tanıdığı ve büyük sevgi beslediği Başkan Teksöz ile gündeme yönelik sohbet gerçekleştirdi. Hatay esnafını her fırsatta ziyaret ettiğini kaydeden Döner, Başkan Teksöz’ün yaptığı çalışmalarla esnafın derdine derman olduğunu kaydetti. Başarılı çalışmalarıyla esnaflar arasında Başkan Teksöz’e baba denilmesini daha iyi anladığını kaydeden Döner, esnafı bu kadar seven, esnaftan da aynı oranda destek gören HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e her zaman destek olmaya devam edeceğini kaydetti.

DÖNER: ABDULKADİR TEKSÖZ’E DESTEĞİMİZ TAMDIR

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, ziyarette yaptığı konuşmada; “Hatay’da ahi ruhuyla esnafa hizmet eden değerli büyüğüm Abdulkadir Teksöz’ü makamında ziyaret ettim. Kendisinin derin tecrübelerinden her zaman yararlanıyorum. Bugün de gündeme yönelik önemli tespitler ve önerilerini aldığım Abdulkadir başkanımızın esnaf ile olan yakın ilişkisini her esnaf ziyaretinde biraz daha anlıyorum. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyor, desteğimizin her daim yanında olduğunu vurguluyorum” dedi.

TEKSÖZ’DEN BAŞKAN DÖNER’E TEŞEKKÜR

Ülkü Ocakları’nın genç ve başarılı il başkanı Alihan Döner’in ziyaretinden ve desteğinden memnuniyet duyduğunu ifade eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Alihan Döner, ülkü ocaklarından yetişmiş ve içinden çıktığı bu kutlu aileye önemli bir makamda hizmet vermektedir. Kendisine zor görevinde daima destek olmaya devam edeceğim. Ziyareti beni çok memnun etti. Genç başkan Alihan Döner’e çalışmalarında başarılar diliyor, Ülkü Ocaklarına kapımızın daima açık olduğunu ifade ediyorum” şeklinde konuştu.Nezaket ziyareti, gündeme yönelik değerlendirmelerin yapılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.